NOEMÍ SOSA GONZÁLEZ
Analista Bioenergètica
Professora de Ioga Kundalini
Facilitadora de TRE, Nivell I i II.
Visitar el web de Tension and Trauma Releasing Exercises del Dr. Berceli

· Membre de l'IIBA - Institute International for Bioenergetic Analysis. Visitar la web
· Membre de l'EFBA - Federación Europea de Análisis Bioenergético. Visitar la web
· Membre del CFAB - Collége Français d'Analyse Bionergétique. Visitar la web
· Membre de l'AEKY - Associació Espanyola de Ioga Kundalini. Visitar la web

He rebut formació durant sis anys certificant-me amb Trainers d'Anàlisi Bioenergètica d'Europa i Canadà. Actualment sóc membre activa de l'Institut Internacional d'Anàlisi Bioenergètica IIBA amb seu a Suïssa, del College Frances de Analyse Bioenergétique CFAB i de la Federació Europea d'Anàlisi Bioenergètica.

Em vaig dedicar durant molts anys a la dansa contemporània a Buenos Aires on també vaig estudiar dinàmica del moviment expressiu, anatomia, biologia i composició coreogràfica.

Sent molt jove em va interessar la Psicoanàlisi i aquest interès per la salut emocional em va portar a descobrir el mètode terapèutic de l'Anàlisi Bioenergètica. Vaig quedar sorpresa per la seva dinàmica de relació i els canvis que es produeixen internament a nivell energètic i emocional. Vaig comprovar que aquest mètode, que dóna importància al cos, incloent l'anàlisi verbal, la lectura corporal i el moviment expressiu, és una teràpia integrativa.

Els meus inicis com a terapeuta van ser com a responsable de grups amb persones en procés terapèutic a Barcelona, on vaig desenvolupar un mètode de treball corporal amb bases d'exercicis d'Alexander Lowen.

He treballat com a co-terapeuta i coordinadora de Workshops terapèutics amb Analistes Bioenergètics de Brasil, Barcelona i França. Dirigeixo grups de treball corporal Bioenergètic per a alumnes de Postgrau i Màster de Psicomotricitat a la Universitat de Barcelona.

Actualment segueixo en constant moviment, participant en congressos internacionals, agregant noves tècniques i descobriments teòrics al mètode de treball que ofereixo als meus pacients en les meves consultes de Barcelona i Calella a nivell individual i grupal.

Organitzo també Workshops terapèutics amb Psicoterapeutes de Brasil i França.