NOVETATS!

KUNDALINI IOGA I BIOENERGÈTICA

La intenció d'aquest treball és apropar al "Llenguatge Corporal" i aprofundir-hi, perquè la singularitat de cada un floreixi des del moviment.

L'educació del moviment, la creativitat, la comunicació, un espai lúdic, tranquil, per poder afluixar tensions, arrelar-se en la realitat, desenvolupant autoconfiança, equilibri mental i físic, molt necessaris en els moments que corren.

El Kundalini Ioga

És una ciència del moviment compost de diverses eines per millorar la qualitat de vida i l'estrès, ajudant a equilibrar el sistema endocrí. Regulant el sistema nerviós central. Connectant amb la profunditat de l'ésser.

Calmar la ment per escoltar el cos i el seu llenguatge és possible si es treballa amb consciència, respecte i compromís amb un mateix.

Anàlisi Bioenergètica

El Dr. Alexander Lowen crea l'any 1956 l'Institut Internacional d'Anàlisi Bioenergètica desenvolupa un mètode de teràpia Psicocorporal, un mètode de treball que se centra en el vincle i en la recerca de noves formes de relació que facilitin una bona dinàmica d'expressió entre les persones, portant a la consciència les experiències descobertes, elaborant en un nivell de cos, ment i esperit.

SETEMBRE 2012, DIMARTS de 10:00h a 11:00h.
L'adreça la trobaràs a la pàgina contacte

Cordialment,

Noemí Sosa González, Professora de Ioga Kundalini i Psicoterapeuta Bioenergètica